miércoles, 14 de octubre de 2009

ECUADOR


Un país de contrastos, amb quatre regions geogràfiques naturals: la costa, les muntanyes, la selva i les increïbles Illes Galápagos.
Equador és un país amb una gran riquesa natural. La diversitat dels seus quatre regions ha donat lloc a milers d'espècies de flora i fauna.
En un país on les latituds es fusionen i desapareixen, i les quatre estacions es presenten en un sol dia, viuen 16 nacionalitats indígenes, negres i mestissos rendint culte a la terra fèrtil que es manifesta amb alegria i singular bellesa, satisfent de vida a les Galápagos, a la Costa dels Andes i l'Amazònia. 


En aquest país on la vida es dóna amb extrema facilitat, es respira història i folklore; milers de receptes són preparades diàriament amb la qualitat, l'exotisme i la frescor dels ingredients i Especeria collides en aquesta terra sense latitud. Conservant el toc màgic de la diversitat, i la més pura sazón de la tradició. 
Tenim gran varietat de menjar típiques 





per exemple a la costa 

es menja el ceviche de gambeta o de peix .



A la serra!! l'enfornat, els yapingachos (és com a papa aixafada), el malnom, el yaguarlocro (és super important, és una sopa molt deliciosa), el cuy 

El 2 de novembre pel dia dels difunts l'tradicon al nostre país és menjar guaguas de pa amb colada morada al cementiri aompañando als difunts. 
També en setmana santa es menja la fanesca, q és un dels plats més importants del nostre país, molt important! busca informació sobre la fanesca. 





També s'acostuma a prendre la Chicha en diverses ètnies de l'orient, i altres grups d'indígenes .







































No hay comentarios:

Publicar un comentario