jueves, 15 de octubre de 2009

La Biodiversitat !!



.http://www.youtube.com/watch?v=rmmCZY8vO7I


* la Biodiversitat són els diferents estils de vides que se succeeixen en un ecosistema, i és un cercle on tots són elements importants en el sistema. Utilitza com a exemple un llac en aquest ecosistema aquàtic hi ha algues, diferents espècies de plantes, d'animals i tots formen una biodiversitat.

un ecosistema. el conjunt de diverses espècies d'animals i plantes units en un ecosistema .. tot el que viu hi ha s'anomena biodiversitat.


*  La reducció de biodiversitat és una conseqüència directa del desenvolupament humà, ja que molts ecosistemes han estat convertits en sistemes empobrits que són menys productius, econòmica i biològicament. Es podria dir que, l'ús inadequat dels ecosistemes a més de pertorbar el seu funcionament també implica un cost.  

La conservació de la diversitat biològica suposa un canvi d'actitud: des d'una postura defensiva (protecció de la Natura davant les repercussions del desenvolupament) cap a una tasca activa que procuri satisfer les necessitats de recurs biològics de la població al mateix temps que s'assegura la sostenibilitat al llarg del temps de la riquesa biòtica de la Terra.

1 comentario:

  1. ya esta soy tu primera seguidora tu pagina esta super bien espero que sigas poniendo mas informacion de ecuador

    ResponderEliminar